Wie worden onze 10 en 11?

Het (echte) veteranenteam van de Hockey Club Mierlo komt graag in contact met een paar nieuwe spelers. Want een paar vitale mannen op leeftijd hebben (na lang aarzelen) hun stick aan de wilgen gehangen, tijd voor verversing dus.

Kortom: wie gezond wil bewegen, een buikje kwijtraken, spieren strekken en verroeste gewrichten wil smeren, of om welke reden dan ook op zondagen rond het middaguur samen met de andere negen mannen een balletje wil slaan, moet zich even melden. Leeftijd indicatie: 50 plus.

Wat hebben we te bieden? In elk geval een team zonder kapsones en een goede sportieve sfeer. Naast het sportieve deel houden we ook van de derde helft met een biertje en een warme hap. Ons spelniveau is niet super. Dus als je twijfels hebt over jouw eigen niveau, onze eisen zijn niet hoog. We vragen gewoon gezellige kerels die in hun leven al eens in een team hebben gespeeld en gevoel hebben voor de bal.

Niet ervaren met hockey? Je leert vlug bij en de spelregels zijn ook niet al te ingewikkeld. We spelen onze wedstrijden in de regio in de herfst en in het voorjaar. Verder hebben we een stick, shirt en broek voor je klaarliggen. Dus wat let je?

Instappen kan direct, maar eerst eens kennismaken vind je misschien gemakkelijker. Bel of mail met Bart Veldpaus, de aanvoerder van het team. Mail: bartveldpaus@yahoo.com

%d bloggers liken dit: