Les Suzettes en Ellen van Geel: A beautiful noise!

Zondag  26 juni, 14:30 uur | ’t Patronaat | Heer van Scherpenzeelweg 14-16, Mierlo

Les Suzettes is een (straat)zanggroep uit Eindhoven. Met serieuze en grappige liedjes, een thema en attributen presenteren zij oud en nieuw repertoire. Zij doen dit met veel zang en een klein beetje theater, met humor en vooral veel enthousiasme. Ze zingen meerstemmig a capella en vertellen met hun liedjes de ervaringen die zij tijdens hun reis en ‘eindelijk weer thuis!’ zijn tegen komen. Zij zingen Engelse en Nederlandstalige popnummers en soms een beetje cabaret. Samen met saxofoniste Ellen van Geel, brengen zij een gevarieerde, muzikale en sfeervolle middag.

Ellen van Geel
Ellen van Geel

Al haar hele leven maakt Ellen van Geel muziek, vanaf haar jeugd speelt ze saxofoon. Verliefd op de mooie, warme klank en de volle toon werd het een verlengstuk van haar gevoel. Als afgestudeerd saxofoniste aan het Brabants Conservatorium in Tilburg maakte zij van haar passie haar beroep. Tot op de dag van vandaag met veel plezier en voldoening. 

Haar repertoire is zeer uiteenlopend en varieert van klassiek, modern naar lichte jazzy standards. Hoewel zij vaak ook haar muzikale bijdrage levert bij een afscheid (www.ellenvangeelsaxofoon.com) zal de toon deze middag beslist opgewekter en sprankelender zijn. Geniet van het fijne kleurenpalet aan klanken uit de saxofoon van Ellen.

%d bloggers liken dit: