Concerten

In de coronajaren 2020 en 2021 konden we alleen maar afgelastingen noteren. in 2021 kijken we voorzichtig vooruit en hopen vanaf september weer mooie muzikale producten te kunnen presenteren. En vooruit lopend daarop organiseren we op zaterdag 26 juni in ’t Patronaat (Mierlo) een zangersworkshop o.l.v. professionele docenten voor gevorderde amateurzangers en zangduo’s met als thema: Renaissance en Barok. Info: klik hier.

De concerten die we organiseren worden op vier podia in Geldrop en Mierlo gepland.

Kasteel Geldrop

Concerten in de Trouwzaal en/of de Blauwe zaal.

Het kasteel van Geldrop nodigt uit tot uitvoering van klassieke muziek en meer in het bijzonder van kamermuziek in de sfeervolle ambiance, de intimiteit en de verrassend goede akoestiek van de ruimtes. Elk concert vindt plaats op een woensdagavond in de Trouwzaal en/of de Blauwe Zaal van het Kasteel. Agenda: klik hier.

Centrum Hofdael (Geldrop)

Theaterzaal biedt ruimte aan grote orkesten.

De akoestiek van de theaterzaal van Centrum Hofdael is uitstekend. De grote zaal biedt ruimte tot max. 150 toehoorders en op het podium is voldoende ruimte voor orkesten en grotere gezelschappen. Onze muzikale partner Haydn Orkest Brabant heeft Centrum Hofdael als thuisbasis. Agenda: klik hier.

’t Patronaat (Mierlo)

Rijksmonument met authentiek podium.

De monumentale zaal van ’t Patronaat met een authentiek podium uit 1920 leent zich uitstekend voor concerten van kamerorkest tot grotere orkesten. De zaal beschikt over een ringleiding voor mensen met gehoorbeperkingen. Er is ruimte voor ca. 80 toehoorders. Agenda: klik hier.

Heilige Luciakerk (Mierlo)

Orgelconcerten en meer.

Het huidige neo-gotische kerkgebouw en de toren dateren van 1856 en is een Rijksmonument. Het fraai klinkende orgel biedt mogelijkheden voor orgelconcerten en meer, waarvoor Stichting Cultuur aan de Dommel zich gaat inzetten. Agenda: klik hier.


%d bloggers liken dit: