Interessant


Op de hoogte blijven?

Krijg nieuws direct in je mailbox. Stuur ons een bericht. Klik hier. Kennismaken met onze nieuwsbrief? Klik hier voor de laatste editie.

Zangersworkshop, 26 juni 2021

Op zaterdag 26 juni organiseren we in ’t Patronaat (Mierlo) een zangersworkshop o.l.v. professionele docenten voor gevorderde amateurzangers en zangduo’s met als thema: Renaissance en Barok. Info: klik hier.


Hoogtepunten 2020

NaedenNoen, 4 oktober 2020

Het geplande concert van het Vocaal Ensemble NaedenNoen in ’t Patronaat in Mierlo is afgelast wegens de coronaproblematiek. Stichting Cultuur aan de Dommel stelt zich op het standpunt dat bezoekers komen voor een fijne middag en dan niet naar huis mogen gaan met het gevoel dat ze een week later ziek zouden kunnen zijn. In overleg met het gezelschap hebben is een video-opname gemaakt. Die kunt u bekijken en beluisteren. Klik hier voor de opname. U kunt het optreden waarderen met een donatie. Met dank aan Peter Zeinstra voor de opnamen en beeldmontage.

Matineecafé ‘De Klos’, 15 september 2020

Het MatineeCafé is een maandelijks project o.l.v. presentator Eric Kolen. Een sfeervol en vooral onderhoudend programma met een bekende persoon uit onze dorpsgemeenschap. De eerste gast was onze burgemeester Jos van Bree. Met dank aan Peter Ketelaar voor de beeldimpressie en Loekie Ruissen voor haar muzikale bijdrage.

Monumentendag 2020, 13 september 2020

Door de coronaproblematiek konden de monumenten niet allemaal open zijn. Maar wat open kon, was open. Stichting Cultuur aan de Dommel organiseerde i.s.m. verschillende culturele instellingen een muzikale wandeling door Geldrop. Het fraaie weer was mede debet aan een geslaagde dag waar honderden mensen op af zijn gekomen. Met dank aan Noud van Tiem (De Wiele creatief) voor de foto-impressie.

%d bloggers liken dit: