Over ons

Stichting Cultuur aan de Dommel heeft een simpele missie: verbinden, verweven en vermaken.

De bestuursleden en projectgroepleden delen één passie: liefde voor cultuur. Als je je ogen open hebt, zie je hoeveel mensen op één of andere wijze met cultuur bezig zijn of er bij betrokken zijn. En dan verbaas je je soms hoe weinig al die kwaliteiten voor het voetlicht komen. De Stichting zet zich in om die culturele waarden meer aandacht te geven en zowel de beoefenaars als de liefhebbers ervan te laten genieten van deze kwaliteiten.

Hoewel de stichting zich in eerste instantie (vooral) richt op muziek als klassieke podiumkunst, wil zij graag meer mensen bij haar ambities betrekken en ook andere podiumkunsten voor het voetlicht brengen. Dat beperkt zich dus niet tot muziek, maar zet juist de deur open voor toneel, dans, musical, revue, cabaret, etc. Interesse, ideeën, suggestie? Aarzel niet en neem contact op met ons.

De huidige bestuurs- en werkgroepleden

Axel Wenstedt, Ed Corsten, Paul Couturier, Herman en Anne Heuvelmans, Jos de Hoon, Marleen Abbringh, Alla Vasnyova en Corrie Blok.

In het nieuws

17 september 2020. Middenstandsbelangen blikt in een publicatie terug op Monumentendag: ‘Sfeervol eerste Monumentenfestival’ (artikel en foto’s).

14 september 2020. Studio040 maakte een kort beeldverslag van Monumentendag. Klik hier voor de beelden.

10 september 2020. Ook in het ED, stond een korte aankondiging over ons MatineeCafé ‘de Klos’ (artikel).

9 september 2020. Een vergelijkbaar artikel over het Monumentenfestival was te lezen in de lokale Geldrop-Mierlose krant Middenstandsbelangen (artikel).

7 september 2020. Het ED publiceerde over het door ons georganiseerde Monumentenfestival (artikel) op zondag 13 september.

6 september 2020. Het ED publiceerde over activiteiten georganiseerd door o.a. de stichting tijdens het Hofdael Open 2020 (artikel).

%d bloggers liken dit: