Tango is Pasie! Is Orquesta Típica Tango Pasión.

Orquesta Típica Tango Pasión is een orkest, dat zich onder de bezielende leiding van Gerard van Duinen wijdt aan het spelen van tango’s, van de grote klassiekers tot hedendaags. Het orkest bestaat uit 16 musici, grotendeels amateurs, met als bijzonderheid vier blazers. Ze zijn niet alleen gepassioneerde muzikanten, maar ook een hechte club vrienden. Opgericht in 2014.

Musici

Viool Robert-Jan van der Donck, Marjolein Bastiaanssen, Anne-Sophie Andela, Lonneke Nuijten, Wilmien Slaghuis, Monique Greefkens. Cello Enrique Kaasschieter. Bandoneon Gerard van Duinen, Jan Heuer. Accordeon Marijn Krijnen, Marjolein van der Voort. Sopraansax Jan Prickarts. Klarinet Ineke Oomens. Basklarinet Lex Gorter. Fagot Vera Dalm. Piano Matthijs Das. Contrabas Margo Beuken. Gitaar Koos Jansen. Zang Nancy Koppert.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: